ELLOPIA Το μεγαλύτερο ενημερωτικό blog και το μεγαλύτερο eshop στην Ελλάδα, μαζί σε ένα site!!

Μπείτε στο ellopia.webs.com, όπου θα βρείτε, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ενημερωτικό BLOG με Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο e-shop στην Ελλάδα με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων!Ό,τι ζητήσετε μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το site!!

http://m1.miiduu.com/store1/26048/image/data/----.jpeg


Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Σκηνές απείρου κάλλους με Παπαδήμο


Ο παραλογισμός του ελληνικού πολιτικού συστήματος εκδηλώθηκε σε όλο του το μεγαλείο μέσα από την απομάκρυνση του κ. Παπαδήμου από την πρωθυπουργία.
Οι Βρυξέλλες άσκησαν φοβερές πιέσεις στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια να παραμείνει ο κ. Παπαδήμος στην πρωθυπουργία ενόψει κρίσιμων ευρωπαϊκών αποφάσεων που θα ληφθούν στα τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου. Ο ίδιος ο κ. Παπαδήμος εκδήλωσε την επιθυμία να φύγει «εδώ και τώρα» από την πρωθυπουργία ενώ ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας επέμεινε στην παραμονή του στην πρωθυπουργία για προφανείς λόγους.

Υπέρ της παραμονής του Παπαδήμου στην πρωθυπουργία τάχθηκαν ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος όμως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καμμένος ζήτησε την άμεση αντικατάστασή του για να περάσει αντιμνημονιακό μήνυμα στους ψηφοφόρους.
Με την προώθηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Πικραμένου στην πρωθυπουργία είναι φανερό ότι θα μεγαλώσει η δυσκολία συνεννόησης της ελληνικής πλευράς με τους Ευρωπαίους εταίρους και πιστωτές μας. Αυτά όμως αντιμετωπίζονται σαν λεπτομέρειες από πολιτικές ηγεσίες που επιμένουν σε ένα μικροπολιτικό, κομματικό παιχνίδι σε βάρος του καλώς εννοούμενου εθνικού συμφέροντος.
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=101696 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου