ELLOPIA Το μεγαλύτερο ενημερωτικό blog και το μεγαλύτερο eshop στην Ελλάδα, μαζί σε ένα site!!

Μπείτε στο ellopia.webs.com, όπου θα βρείτε, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ενημερωτικό BLOG με Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο e-shop στην Ελλάδα με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων!Ό,τι ζητήσετε μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το site!!

http://m1.miiduu.com/store1/26048/image/data/----.jpeg


Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Υποψηφίου Βουλευτού ΛΑ.Ο.Σ. και Προέδρου Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Ιωαννίνων κ. Γιάννη Παπαγιάννη


 
Αγαπητοί φίλες/οι,
Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας ανεβάζοντάς με στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου της παράταξής μου, παρά το νεαρόν της ηλικίας μου.
Επίσης θα ήθελα να ξανατονίσω τα εξής:
Η κοινή λογική λέει , ότι μια χώρα με ‘προνομιούχο οικόπεδο’ και ενδείξεις , αν όχι αποδείξεις για πλούσιο υπέδαφος, μια χώρα με μοναδική ιστορία πολιτισμού και δημοκρατίας, μια χώρα με καταπληκτικό κλίμα και τεράστιο φυσικό κάλλος, μια χώρα δεμένη έτσι και αλλιώς στο άρμα της Ευρωζώνης, ΜΟΝΟ με ανίκανες, αν όχι δόλιες ηγεσίες θα μπορούσε να πτωχεύσει.
Η κοινή λογική λέει , ότι αν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα , δεν είναι δυνατόν να στοιβάζουν στη χώρα, περισσότερες ίσως από δύο εκατομμύρια δυστυχισμένες ψυχές, από κάθε άκρη του πλανήτη , με ηλικίες από 18 έως 35 ετών, με συνέπεια να υφίστανται εξόφθαλμα προβλήματα για όλους…
Η κοινή λογική λέει ότι ο πτωχός, θα είχε τη δυνατότητα να αποπληρώσει το χρέος του μόνον με έναν τρόπο: Δίνοντάς του, αφενός την απαραίτητη περίοδο ‘ανάσας’ για ανασυγκρότηση και αφετέρου επιμήκυνση του χρόνου εξόφλησης με λογικό επιτόκιο. Όλα τα άλλα είναι τοκογλυφικά παιχνίδια των αδίστακτων δανειστών μας…
Η κοινή λογική λέει ότι οι νεοεκλεγμένοι Έλληνες κομματικοί ηγέτες, ήδη από εχθές θα έπρεπε να αλωνίζουν τις πρωτεύουσες του Ευρωπαϊκού Νότου, για συγκρότηση συμμαχιών απέναντι στην επικυριαρχία της αλαζονικής Γερμανίας.
Η κοινή λογική λέει, ότι η χώρα σήμερα έχει ανάγκη πάση θυσία, την « Εθνική συνεννόηση» και όχι νέες εκλογές. Επιτέλους ελάχιστη σοβαρότητα !
Εμείς βάλαμε το κεφάλι μας στο ‘σακούλι’ και μόνο με 16 βουλευτές στην προηγούμενη Βουλή, ταράξαμε τα λιμνάζοντα νερά στο πολιτικό σκηνικό του δικομματισμού. Φέραμε σε συγκυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ , κατεβάσαμε τις μάσκες τους και είδαμε καθαρά την αποκρουστική μορφή τους.
Είπαμε ορθά κοφτά , ΟΧΙ στο φοβερό Μνημόνιο 2 και ΜΟΝΟ εμείς, είπαμε ΟΧΙ στον μονόδρομο του «ανήκωμεν εις την Δύσιν».
Άμεσα , μας λεηλάτησαν το κόμμα και για μια χούφτα ψήφους , κατάφεραν να αφήσουν έξω από την Βουλή την πλέον αξιόλογη κοινοβουλευτική ομάδα των τελευταίων χρόνων .
Δεν μετανιώσαμε …
Είμαστε ΕΔΩ γιατί καλώς ή κακώς γεννηθήκαμε ΕΛΛΗΝΕΣ
                                                                                                         

                                                                        ΓΙΑΝΝΗΣ   ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ            
                                                                                           ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
                                                                              Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ
                                                                                     Πρόεδρος Νομαρχιακής
                                                                             Επιτροπής  ΛΑ.Ο.Σ. Ν. Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου