ELLOPIA Το μεγαλύτερο ενημερωτικό blog και το μεγαλύτερο eshop στην Ελλάδα, μαζί σε ένα site!!

Μπείτε στο ellopia.webs.com, όπου θα βρείτε, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ενημερωτικό BLOG με Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο e-shop στην Ελλάδα με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων!Ό,τι ζητήσετε μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το site!!

http://m1.miiduu.com/store1/26048/image/data/----.jpeg


Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Στις 17 Ιουνίου οι εκλογές


Ο πρόεδρος του ΣτΕ Παναγιώτης Πικραμμένος θα είναι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας μέχρι τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 17 Ιουνίου, καθώς στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δεν υπήρξε συμφωνία για πολιτικό πρόσωπο.
Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος γνωστοποίησε ότι η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, με την οποία συμφώνησαν οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς, ήταν να παραμείνει στη θέση του Πρωθυπουργού ο Λουκάς Παπαδήμος.
Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε για υπηρεσιακό πρωθυπουργό το Γεράσιμο Αρσένη και στη συνέχεια συμφώνησε με πρόταση του κ. Παπούλια. Ο ίδιος διαφώνησε με την επιλογή αυτήν και πρότεινε το όνομα του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο τελικά επικράτησε.
«Είναι σημαντικο το ότι αυτή η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν πρέπει να πάρει καμία απόφαση, να μην υπογράψει διατάγματα και να μη λάβει αποφάσεις σχετικά με πώληση δημόσιας περιουσίας», τόνισε ο κ. Καμμένος.
Πρότεινε πάντως, εν όψει της συνόδου του ΝΑΤΟ, να εξουσιοδοτηθεί ώστε να ασκήσει βέτο σε περίπτωση που τεθεί θέμα ένταξης στη Συμμαχία της ΠΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου