ELLOPIA Το μεγαλύτερο ενημερωτικό blog και το μεγαλύτερο eshop στην Ελλάδα, μαζί σε ένα site!!

Μπείτε στο ellopia.webs.com, όπου θα βρείτε, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ενημερωτικό BLOG με Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο e-shop στην Ελλάδα με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων!Ό,τι ζητήσετε μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το site!!

http://m1.miiduu.com/store1/26048/image/data/----.jpeg


Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ημέρα περισυλλογής για ψηφοφόρους και χαλάρωσης για πολιτικούς


Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως οι κρισιμότερες των τελευταίων ετών και οι οποίες βρίσκονται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος.

Η προεκλογική αυλαία έπεσε χθες, καθώς σήμερα είναι ημέρα περισυλλογής για τους ψηφοφόρους, ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν σε χαλαρό κλίμα συζητήσεις με πολίτες αλλά και δημοσιογράφους.


Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί σήμερα στην Καλαμάτα, ενώ αύριο θα μεταβεί στην Πύλο, όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κόμματος σε μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα συναντηθεί με στελέχη και δημοσιογράφους σε γνωστό εστιατόριο στην Αθήνα.

Ο Πάνος Καμμένος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Ξάνθη.

Στου Ζωγράφου, θα βρεθεί σήμερα η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, όπου θα συναντηθεί με γυναίκες.

Σε μεζεδοπωλείο στην περιοχή του Μεταξουργείου, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει τις πληροφορίες με δημοσιογράφους, που καλύπτουν το κόμμα του.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα μεταβεί στην Ποταμιά Αρκαδία, τόπο καταγωγής του.

Ο Θάνος Τζήμερος του συνασπισμού «Δράση – Δημιουργία ξανά» θα επισκεφθεί το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο στην παλαιά Βουλή, ενώ, τέλος, οι «Οικολόγοι Πράσινοι» θα απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης σε ταβέρνα στου Ψυρρή.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=204636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου