ELLOPIA Το μεγαλύτερο ενημερωτικό blog και το μεγαλύτερο eshop στην Ελλάδα, μαζί σε ένα site!!

Μπείτε στο ellopia.webs.com, όπου θα βρείτε, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ενημερωτικό BLOG με Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο e-shop στην Ελλάδα με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων!Ό,τι ζητήσετε μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το site!!

http://m1.miiduu.com/store1/26048/image/data/----.jpeg


Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

"Θα τα πούμε στο Ευρωδικαστήριο"


Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, προκαλεί για ακόμα μία φορά με τις δηλώσεις της κατά της Ελλάδας, απειλώντας πως θα οδηγήσει την χώρα μας στο Ευρωδικαστήριο, για παραβίαση των ορών δανεισμού που έχει υπογράψει η χώρα μας.
"Αυτό ισχύει για όλες τις χώρες που παραβιάζουν τους δημοσιονομικούς κανόνες", είπε η γερμανίδα Καγκελάριος μιλώντας σε κομματική εκδήλωση του κόμματός της στο Βερολίνο.
Στην ίδια ομιλία η Άνγκελα Μερκελ, επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή καμία χαλάρωση των όρων του Μνημονίου, σε όποια προσπάθεια και αν κάνει η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.
Απέρριψε για μια ακόμη φορά τη θέσπιση ευρωομολόγων αλλά άφησε να διαφανεί ότι προτίθεται να επιδείξει ευελιξία σε ό,τι αφορά την επιβολή ενός φόρου στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές και σε μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης στην ευρωζώνη.

http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=102750

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου