ELLOPIA Το μεγαλύτερο ενημερωτικό blog και το μεγαλύτερο eshop στην Ελλάδα, μαζί σε ένα site!!

Μπείτε στο ellopia.webs.com, όπου θα βρείτε, το μεγαλύτερο και πληρέστερο ενημερωτικό BLOG με Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, καθώς επίσης και το μεγαλύτερο e-shop στην Ελλάδα με μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων!Ό,τι ζητήσετε μπορείτε να το βρείτε σε αυτό το site!!

http://m1.miiduu.com/store1/26048/image/data/----.jpeg


Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πάει για τις 11 Ιουνίου το ντιμπέιτ Σαμαρά - Τσίπρα

Για τις 11 Ιουνίου φαίνεται πως οδεύει το ντιμπέιτ ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Αντώνη Σαμαρά. Η τελική απόφαση θα ληφθεί από τους εκπροσώπους τύπου των κομμάτων, Πάνο Σκουλέτη και Γιάννη Μιχελάκη, αντίστοιχα.

Από την πλευρά της Κουμουνδούρου, πάντως, συνεργάτες του κ. Τσίπρα εκτιμούν ότι το «στρατόπεδο» του κ. Σαμαρά επιδιώκει, τελικά, να μην πραγματοποιηθεί η τηλεοπτική αντιπαράθεση των δύο πολιτικών αρχηγών.


Συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, ωστόσο, λένε ότι “είναι ανυπόστατες διαρροές, απ' όπου κι αν προέρχονται, ότι δήθεν ο κ. Σαμαράς δεν θέλει το ντιμπέιτ” και προσθέτουν ότι “ο κ. Σαμαράς δήλωσε δημοσίως ότι θα γίνει το ντιμπέιτ σε πρόσφατη συνέντευξή του και αυτό ισχύει”.

Άλλωστε, το επιτελείο της ΝΔ ζήτησε πρώτο τη διεξαγωγή της τηλεοπτικής αναμέτρησης την εβδομάδα μετά τις εκλογές. Στο ερώτημα γιατί άλλαξαν τακτική σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου (που είχαν αποφύγει τον κ. Βενιζέλο), υπενθυμίζουν αυτό που έλεγαν τότε ότι “δεν υπήρχε εικόνα ότι το ΠΑΣΟΚ ήταν δεύτερο κόμμα, οπότε δεν είχε λόγο να πάει σε αντιπαράθεση με τον κ. Βενιζέλο, αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα χωρίς αμφισβήτηση”.

Ήδη, έχει αρχίσει η συνεννόηση μεταξύ των συνεργατών των δύο αρχηγών για τους όρους διεξαγωγής της τηλεμαχίας. Από τη λεωφόρο Συγγρού λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα να γίνει και απευθείας διάλογος μεταξύ των δύο και να μην περιοριστούν στους παράλληλους μονολόγους, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Καθώς οι μετρήσεις δείχνουν ότι η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων είναι μικρή, το ντιμπέιτ στην αρχή της τελευταίας προεκλογικής εβδομάδας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκλογική αναμέτρηση, αν και συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις οι αντίπαλοι φροντίζουν πρώτα να εξασφαλίσουν την άμυνά τους και μετά να πετύχουν σκορ.

Από τη ΝΔ πάντως είναι αισιόδοξοι και εξηγούν ότι “ο κ. Σαμαράς γνωρίζει καλύτερα τα θέματα οικονομίας, αλλά και εξωτερικής πολιτικής, έχει ένα επεξεργασμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα που μπορεί να γίνει βάση διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, είναι δικαιωμένος, γιατί η ατζέντα του σχετικά με την ανάπτυξη είναι πια η ατζέντα όλης της Ευρώπης και επιπλέον μιλά συγκεκριμένα και δίνει εξειδικευμένες απαντήσεις”.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=201830


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου